GENERÁLKIVITELEZÉS KECSKEMÉT

A generál kivitelezés számtalan építőipari kivitelezést magába foglal, illetve ezek egységét képezi. A generálkivitelező cég irányítja az építési vagy esetleges felújítási szakaszokat. Nem kell minden egyes munkához külön szakembert keresni, tőlük referenciát kérni, illetve ami még fontosabb az ő munkájukat összehangolni.

generálkivitelezés-kecskemet


Elegendő csupán a generálkivitelezővel tartani a kapcsolatot, nem kell a különböző munkafolyamatokat nyomon követni. A generálkivitelező cég minden egyes részfeladatot ugyanazon minőségi elvárásainak megfelelő szakembergárdával vagy alvállalkozóval kiviteleztet.

Az átadás után az esetlegesen fellépő minőségi hibák kezelésekor is egyetlen személlyel,
a generálkivitelező cég képviselőjével kell egyeztetni. Ezáltal az építőipari generál kivitelezés, mint átfogó építőipari tevékenység segíti a megrendelőt.

Fontos szempont, akár házépítésnél, akár felújításnál, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyenek Ön megálmodta, illetve a lehető legkisebb kellemetlenséggel, felfordulással járjon.

A kulcsrakész kivitelezés során a kivitelezéshez kapcsolódóan tervezés és belsőépítészet egészíti ki. Ez a legjobb választás, mivel a kivitelezés eredményeként Ön pontosan ugyanazt kapja, amit a terveken, látványterveken látott, illetve kívánt. A tervezés során számos verzió átnézésre adódik. Ebben az esetben az árak is könnyen kiszámíthatóak, nincsenek rejtett költségek. A tervezés kivitelezői szakértelemmel történik, a kivitelezés tervezői ellenőrzés mellett folyik, többletköltségek nélkül.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat!
Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!